top of page


Mighty leaf tea 

Gladde groene theebladeren harmonieus verrmengd met zoete tropische vruchten... alsof men zich op een tropisch eiland bevindt.  Antioxidant. Rijke smaak.

Roept beelden op van de watervallen in de Marokkaanse bergen.Verfrissende groene thee opgefleurd met pepermnt die op een berg in Tiznit gekweekt wordt.

Een zachte groene thee met nadrukkelijke toetsen van kers en citroen. Een verfrissend genot voor alle zintuigen.

Heerlijke kop biologische groene thee met een mengeling van kaneel,karddemom en amandel.

Een rijkelijke, ontgiftende kruideninfusie met frisse aroma's van munt en basilicum. Wellness in een theekopje.

Een erg rijke donkere thee met aroma's van sinaasappel,vanille en jasmijnbloesem. 


Een rijke lekkere mengeling van organische zwarte theebladeren. Ons antwoord op de klassieke English Breakfast is een serene bespiegeling van ochtend tot avond 

Deze mengeling van kruidige noten doet denken aan de se​n​suele,aromatische verrukkingen van een Indische straatmarkt.Zwarte theebladeren met subtiele hints van sinaasappel,kaneel,kardem​om,peper en kruidnagel.

Een levendige en zoete kruiden infusie met hibiscs en een weelderige mix van vlierbessen,bosbessen en aardbeien

Een eerste kwaliteit zwarte Assam thee it Zuid India.Aromatisch en ster,zowel zwart of met melk en suiker of zelfs honing.

Het aroma van bedwelmende Arabische jasmijnblloesems die gladde theebladern uit China 

Nieuwe energie dankzij de verfijnde organische muntbladeren van het Marokkaanse Midden Atlasgebergte. Een mooi afgeronde infusie met zoete,blijvende smaak.

Een verrwennerij alsof u naar het schitterende Motosuka-meer in het Japanse gebergte kijkt.Langzaam geroosterde organische groene theebladeren zorgen voor een rijke,nootachtige smaak.

Thee om rstig bij neer te gaan zitten en langzaam van te genieten. Egyptische kamillebloempjes met subtiele fruitstukjes.

Heerlijke Assam thee met een zoete en nootachtige mix van kokos en appel met een beetje kaneel.

Alsof de tijd stilstaat in de Himalayaase theetuinen itkijkend over de zeven valleien,deze verfijde organische seizoengebonden Darjeeling wordt gekozen omwille van zijn bloemachtige zoete,langdurige nasmaak.

Perfectie van een klassieke thee,zonder de cafeïne.Goudachtige knoppen van organische zwarte theebladeren gemengd met een toets van rijke bergamotolie van eerste persing.

Mix van Japanse Sencha en biologische Match groene thee

Een harmonieuze mengeling van citroengras,tropische vruchten en mnt, pittig gemaakt met gember. Een rijke magische infusie.

Deze gladde Longjing groene theebladeren uit China van een eerste kwaliteit worden voorzichtig in een pan gedroogd zodat een boterachtige thee met notensmaak verkregen wordt.

B​​eeldt u zich in dat u in een tropisch​e omgeving van berg Maromoko​tro het bedwelmende aroma van wilde vanille opsnuift. Een diepe mengeling  van zwarte the​ebladeren met vanillebonen uit Madagaskar.​

Perfectie van een klassieke thee. Goudenachtige knopen van rijke organische zwarte theebladeren met een citroenachtige toets door de organische bergamot.Earl Grey zou zelf erg trots zijn op deze thee.

Denk aan de tropen en proef het fruit van het verleidelijke continent. Afrikaanse rooibostheebladeren vermengd met tropisch fruit en bloesem

Heerlijke meloen en perzik harmonieus vermengd met delicate smaak van zuivere witte theebladeren uit China.

bottom of page